Natuursteen vloeren

Almere Natuursteen is al jaren actief in de natuursteen branche wat maakt dat wij genoeg kennis en ervaring hebben als het gaat over natuursteen. Natuursteen wordt gewonnen uit groeves verspreid over de hele wereld in de vorm van grote blokken, waar later platen of tegels uit worden gezaagd. Zo kent natuursteen veel verschillende soorten. Iedere soort natuursteen wordt vaak op een andere manier geworven en is kenbaar door specifieke eigenschappen zoals aderingen, fossielen of tinten. Door de bijzondere uitstraling haalt men als ware de natuur in huis!

Indien gewenst kan men de oppervlakte van de steen bewerken. De keuze van een oppervlaktebewerking is afhankelijk van het materiaal en het gewenste resultaat. Neem contact op met een van onze medewerkers en vraag om een vrijblijvend advies.

Almere Natuursteen voor al uw natuursteen producten zoals natuursteen vloeren. Wij leveren en werken en plaatsen door heel Nederland maar met name in de provincie Flevoland Almere, Bant, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Rutten, Swifterbant, Tollebeek, Urk en Zeewolde, Amsterdam, Hilversum, Naarden, Bussum, Baarn, Diemen, Muiden, Muiderberg, Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes, Nijkerk, Harderwijk