Keramisch parket

Almere natuursteen: Een tegel met de warme uitstraling van hout maar toch de voordelen van keramiek. Het keramisch parket wat Landelijkevloeren aanbiedt varieert in diverse afmetingen. De mogelijkheden van houtlooktegels zijn onbeperkt en geschikt voor ieder budget. Het keramisch parket is ideaal in combinatie met vloerverwarming en toepasbaar op de wand. Aangezien deze houtlook tegels tevens krasbestendig, kleurvast, hard en sterk zijn, zijn ze geschikt voor natte ruimtes en dus ook mooi voor in de badkamer!

In tegenstelling tot een aantal jaren geleden zijn de technieken flink verbeterd en heeft het keramisch parket een breed scala aan prints en kleuren. Tevens heeft iedere soort een ander voelbare structuur en stroefheid.

Almere Natuursteen voor al uw natuursteen producten zoals keramische parket. Wij leveren en werken en plaatsen door heel Nederland maar met name in de provincie Flevoland Almere, Bant, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Rutten, Swifterbant, Tollebeek, Urk en Zeewolde, Amsterdam, Hilversum, Naarden, Bussum, Baarn, Diemen, Muiden, Muiderberg, Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes, Nijkerk, Harderwijk